wimperextensions

ogen top

Wimperextensions one by one.
Vanaf nu is het mogelijk om bij Wellness Studio Pramuk professioneel uw wimperextensions te laten zetten door de one by one techniek.

Prijs voor behandeling
Eerste behandeling € 55,-
Herhaling na 3 weken € 35,-
(behandelingen alleen volgens afspraak)

Wat zijn wimperextensions
wimper extenionsWimperextensions zijn (valse/nep) wimpers die aan de eigen wimpers of oogleden worden vastgemaakt, afhankelijk van het type wimperextension.
De eigen wimpers worden verlengd (wimperverlenging) waardoor er een prachtige celebrity-look ontstaat.
Het is net alsof de ogen al reeds opgemaakt zijn met mascara. Uiteraard is het effect niet na te bootsen met make-up.
Lange wimpers krijg je niet door make-up zoals mascara maar alleen door wimperverlenging. Het beste resultaat krijg je met de one-by-one methode.

One by one techniek
De voordelen van een one by one techniek wimperextensions is dat deze er zeer natuurlijk uitzien, ze blijven lang zitten, make-up is niet meer nodig en bespaar ‘s-ochtends tijd.
Aangezien het hele dunne en lichte wimperhaartjes zijn, kijkt de wimperspecialist samen met u welke wimpers het best geschikt zijn.

Speciale wimperlijm
Voor wimperextensions wordt een speciale wimperlijm gebruikt. De lijm is heel licht van gewicht waardoor eigen wimpers minder snel uitvallen en de nieuwe wimpers langer blijven zitten.
De lijm is, als deze droog is, bijna net zo flexibel als de eigen wimper. Hierdoor blijft de nieuwe gelijmde wimper beter zitten. De wimperlijm is ontwikkeld voor gebruik in het gezicht.

De wimpers
De nieuwste en beste kwaliteit wimperextensions worden gebruikt van het merk Lash eXtend. Deze wimperextensions zijn niet van echte haartjes te onderscheiden. De wimperextensions zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt en lopen uit in een dunne punt en afgewerkt met zijde. Deze wimpers zijn heel flexibel en zijdezacht.

Tijdsduur one by one
Een behandeling wimperextensions met de one by one techniek duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.