Volledige lichaamstraining zonder apparatuur

Gemotiveerd blijven om te trainen heeft alles te maken met in de stemming komen door voldoende alternatieve trainingen te hebben die je bezig houden – oftewel geïnteresseerd. Deze complete workout – ontworpen door de populaire Dempsey Marks – zorgt voor een snelle manier om aan een geweldige workout te beginnen, waar je ook bent! Ben dol op thuistrainingen!

Plank naar Downdog

Plank naar naar beneden kijkende hond
Doelen: schouders, armen, buikspieren, rug

Begin in een hoge plank, met je schouders boven je polsen gestapeld. Zorg ervoor dat je voeten op schouderbreedte uit elkaar staan. Betrek je kern en houd je ruggengraat recht. Houd de hoge plank 5 ademhalingen vast.

Druk in je handpalmen en stuur je heupen omhoog en terug in de naar beneden gerichte hond. Spreid je handpalmen wijd en trek je schouders weg van je oren. Houd de naar beneden gerichte hond 5 ademhalingen vast voordat je terugkeert naar de hoge plank. Herhaal 5-10 keer.

Curtsy uitval

Laterale longe naar Curtsy Lunge
Doelen: Benen & Billen

Begin te staan met je voeten op schouderbreedte uit elkaar. Stap met je rechtervoet naar rechts en hurk naar beneden, terwijl je je linkerbeen recht houdt. Pauzeer even en duw door je rechtervoet, spring diagonaal terug en kruis het achter je linkerbeen. Dit is één vertegenwoordiger. Voltooi 10 herhalingen aan elke kant.

Zijplank beenlift

Zijplank beenlift
Doelen: Buikspieren, Obliques, Schouders, Armen, Rug

Begin in een zijplank met rechte armen aan uw rechterkant. Stapel je rechterschouder boven je rechterpols. Je lichaam moet een rechte lijn zijn van de kruin van je hoofd tot aan je tenen.

Houd je kern betrokken en til je linkerbeen op. Laat je heupen niet naar de grond zakken. Pauzeer even en keer terug naar de startpositie. Voltooi 8 herhalingen aan elke kant.

Brug maart

Glute Bridge maart
Doelen: Billen, Kern, Benen, Rug

Begin op je rug te liggen met je knieën gebogen, armen naast je en je voeten plat.

Druk op je voeten en til je heupen op totdat je lichaam een rechte lijn vormt van je knieën tot je schouders.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *